TIPI 43.46

TIPI B6 – 43.46 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 43.46m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 16.32m²

Banjo  - 3.02m²

Dhoma e fjetjes - 9.15m²

Ballkoni - 3.29m²
Korridori - 3.78m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Për metër katror:Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 43,416 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 383 euro

15 vite kesti mujore : 278 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,683

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 346 euro

15 vite kesti mujore : 251 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,683
ndërsa 10% apo 4,341
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 361

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 322 euro

15 vite kesti mujore : 240 euro

20 vite kesti mujore : 200 euro
 

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)