TIPI 131.76

TIPI D – 131.76 Ɩ DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë dhe gjashtë me orientimin Jug-Lindje-Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 131.76m².

 

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.56m²

Koridori - 14.10m²

Banjo 1 - 3.87m²

Tualeti 1 - 2.11m²

Tualeti 2- 2.11m²

Depo - 3.23m²

Dhoma e fjetjes - 15.60m²

Dhoma e fjetjes - 12.15m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Ballkoni - 5.06m²
Shkallët - 5.74

Terasë - 39.41m² - Gratis

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1200 në 999 / m²

Total: 131,628 + fito garazh dhe depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 26,325

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank apo Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 1,153

15 vite - kësti mujor: 871

20 vite - kësti mujor: 736

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)