TIPI 131.76

TIPI D – 131.76 ǀ DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin në Jug -Lindje - Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 2 tualet, kuzhinë e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 131.76m².

 

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrrimi Ditor & Kuzhina - 30.52m²

Koridori - 15.53m²

Banjo - 4.00m²

WC 1 - 2.11m²

EC 2 - 2.12m²

Dhoma e fjetjes - 12.15m²

Dhoma e fjetjes - 15.60m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Ballkoni - 5.06m²
Shkallët - 10.02m²
Depo- 2.83m²

Terasa- 36.07m² - Falas

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1200 999 € / m²

Total: 131,628 + fito garazh dhe depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 26,325

Këstet e pagesës përmes NLB Bank apo Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 1,153

15 vite - kësti mujor: 871

20 vite - kësti mujor: 736

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)