TIPI N – 83.9

TIPI A –83.9 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhomëshe gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 83.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28m²

Koridori - 7.55m²

Banjo 1 - 4.2m²

WC - 2.45m²

Dhoma e fjetjes - 13.27m²

Dhoma e fjetjes - 11.26m²

Depo - 1.27m²

Ballkoni - 3.42m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 në 870 / m²

Total: 72,993 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 14,598 €

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 619

15 vite - kësti mujor: 461

20 vite - kësti mujor: 385

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)