TIPI 71.41

TIPI B13 – 71.41 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 71.41m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 98,262 91,121

Banesa: 71.41m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 85.79m²

Çmimi mesatar 1,062.14 € /m² X 85.79 = 91,121

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 859 euro

15 vite kesti mujore : 623 euro

Metoda 2

Çmimi total: 91,121
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 27,336 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 63,784€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 98,262

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 49,131

50% apo ( 49,131 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 818 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,112

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 818 euro

15 vite kesti mujore : 594 euro

20 vite kesti mujore : 484 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 419 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 36,448

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 999 euro

10 vite kesti mujore : 545 euro

15 vite kesti mujore : 396 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)