TIPI 65.15

TIPI U2 – 65.15 - Kati Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 65.15m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 92,195 85,680

Banesa: 65.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 79.15m²

Çmimi mesatar 1,082.50 € /m² X 79.15 = 85,680€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 805 euro

15 vite kesti mujore : 584 euro

Metoda 2
Çmimi total: 85,680 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 25,704 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 59,976€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3
Çmimi total: 92,195

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 46,097

50% apo ( 46,097 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,280 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,568

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 769 euro

15 vite kesti mujore : 558 euro

20 vite kesti mujore : 455 euro

25 vite kesti mujore : 394 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,272

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 939 euro

10 vite kesti mujore : 513 euro

15 vite kesti mujore : 372 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)