TIPI 83.75

TIPI U2 – 83.75 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.75m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 116,375 108,000 €

Banesa: 83.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.13m²

Çmimi mesatar 1,100.58 € /m² X 98.13 = 108,000€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,027 euro

15 vite kesti mujore : 745 euro

Metoda 2
Çmimi total: 108,000 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,400 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 75,600€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 116,375

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 58,187

50% apo ( 58,187 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,616 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,800

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 970 euro

15 vite kesti mujore : 704 euro

20 vite kesti mujore : 573 euro

​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 497 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 43,200

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,184 euro

10 vite kesti mujore : 646 euro

15 vite kesti mujore : 469 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)