TIPI 109.50

TIPI U2 – 109.50 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 149,850 138,900 €

Banesa: 109.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 123.88m²

Çmimi mesatar 1,032.85 € /m² X 123.88 = 138,900€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,336 euro

15 vite kesti mujore : 969 euro

Metoda 2
Çmimi total: 138,900 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 41,670 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 97,230€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 149,850

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 74,925

50% apo ( 74,925 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 2,081 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,890

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,247 euro

15 vite kesti mujore : 906 euro

20 vite kesti mujore : 737 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 639 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 55,560

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,523 euro

10 vite kesti mujore : 831 euro

15 vite kesti mujore : 604 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)