TIPI 81.53

TIPI U2 – 81.53 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.53m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 119,065 110,912 €

Banesa: 81.53m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.91m²

Çmimi mesatar 1,156.41€ /m² X 95.91 = 110,912

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,056 euro

15 vite kesti mujore : 767 euro

Metoda 2
Çmimi total: 110,912

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,273 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 77,638€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 119,065

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 59,532

50% apo ( 59,532 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,653 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,091

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 996 euro

15 vite kesti mujore : 723 euro

20 vite kesti mujore : 589 euro

​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 510 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,364

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,216 euro

10 vite kesti mujore : 664 euro

15 vite kesti mujore : 482 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)