TIPI 55.15

TIPI B6 – 55.15 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.15m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 79,195 73,680

Banesa: 55.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.53m²

Çmimi mesatar 1,059.68 € /m² X 69.53 = 73,680€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 685 euro

15 vite kesti mujore : 497 euro

Metoda 2
Çmimi total: 73,680

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,104 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 51,576€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 79,195

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 39,597

50% apo ( 39,597 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,099 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,368

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore :661 euro

15 vite kesti mujore : 480 euro

20 vite kesti mujore : 391 euro

​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 339 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 29,472

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 808 euro

10 vite kesti mujore : 441 euro

15 vite kesti mujore : 320 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)