TIPI 60.23

TIPI B6 – 60.23 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 60.23m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,799 79,776

Banesa: 60.23m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 74.61m²

Çmimi mesatar 1,069.24 € /m² X 74.61 = 79,776€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 746 euro

15 vite kesti mujore : 541 euro

Metoda 2
Çmimi total: 79,776 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,932 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 55,843€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 85,799

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 42,899

50% apo ( 42,899 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,191 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,977

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 716 euro

15 vite kesti mujore : 520 euro

20 vite kesti mujore : 423 euro

​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 367 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 31,910

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 875 euro

10 vite kesti mujore : 477 euro

15 vite kesti mujore : 346 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)