TIPI 87.55

TIPI U2 – 87.55 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.55m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 121,315112,560

Banesa: 87.55m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.93m²

Çmimi mesatar 1,104.28 € /m² X 101.93 = 112,560 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,073 euro

15 vite kesti mujore : 779 euro

Metoda 2
Çmimi total: 112,560 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,768 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 78,792€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 121,315

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 60,657

50% apo ( 60,657 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,684euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,256

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,011 euro

15 vite kesti mujore : 734 euro

20 vite kesti mujore : 597 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 518 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 45,024

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,234 euro

10 vite kesti mujore : 674 euro

15 vite kesti mujore : 489 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)