TIPI 86.40

TIPI U2 – 86.40- Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.40m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 119,820 111,180 €

Banesa: 86.40m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 100.78m²

Çmimi mesatar 1,103.19 € /m² X 100.78 = 111,180€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,059 euro

15 vite kesti mujore : 769 euro

Metoda 2
Çmimi total: 111,180 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,354 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 77,826€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 119,820

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 59,910

50% apo ( 59,910 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,664 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,118

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 998 euro

15 vite kesti mujore : 725 euro

20 vite kesti mujore : 590 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 511 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,472

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,219 euro

10 vite kesti mujore : 665 euro

15 vite kesti mujore : 483 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)