TIPI 90.59

TIPI I – 90.59 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 90.59m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 135,826 126,767

Banesa: 90.59m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 104.97m²

Çmimi mesatar 1,207.64 € /m² X 104.97 = 126,767 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,214 euro

15 vite kesti mujore : 881 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 38,030 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 88,736€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,676

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,138 euro

15 vite kesti mujore : 826 euro

20 vite kesti mujore : 673 euro

25 vite kesti mujore : 583 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,706

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,340 euro

10 vite kesti mujore : 759 euro

15 vite kesti mujore : 551 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)