TIPI 99.00

TIPI K – 99.00 - Kati i Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Veri- Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 99.00m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 136,200 126,300 €

Banesa: 99.00m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 113.38m²

Çmimi mesatar 1,113.95 € /m² X 113.38 = 126,300€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,210 euro

15 vite kesti mujore : 878 euro

Metoda 2
Çmimi total: 126,300 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,890 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 88,410€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 136,200

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 68,100

50% apo ( 68,100 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,891 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,630

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,134 euro

15 vite kesti mujore : 823 euro

20 vite kesti mujore : 670 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 581 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,520

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,385 euro

10 vite kesti mujore : 756 euro

15 vite kesti mujore : 548 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)