TIPI 56.85

TIPI K – 56.85 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 56.85m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 81,405 75,720 €

Banesa: 56.85m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 71.23m²

Çmimi mesatar 1,063.03 € /m² X 71.23 = 75,720€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 705 euro

15 vite kesti mujore : 512 euro

Metoda 2
Çmimi total: 75,720 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,716 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 53,004€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 81,405

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 40,702

50% apo (40,705 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,130 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,572

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 679 euro

15 vite kesti mujore : 493 euro

20 vite kesti mujore : 401 euro

​​​25 vite kesti mujore :348 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,288

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 830 euro

10 vite kesti mujore : 453 euro

15 vite kesti mujore : 329 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)