TIPI 36.50

TIPI U1 – 36.50 - Kati Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 36.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 54,950 51,300 €

Banesa: 36.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 50.88m²

Çmimi mesatar 1,008.25 € /m² X 50.88 = 51,300€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 461 euro

15 vite kesti mujore : 335 euro

Metoda 2
Çmimi total: 51,300 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 15,390 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 35,910€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 54,950

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 27,475

50% apo (27,475 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 763 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 5,130

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 460 euro

15 vite kesti mujore : 334 euro

20 vite kesti mujore : 272 euro

​​​25 vite kesti mujore : 236 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 20,520

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 562 euro

10 vite kesti mujore : 307 euro

15 vite kesti mujore : 223 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)