TIPI 78.66

TIPI U1 – 78.66 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.66m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 109,758 101,892 €

Banesa: 78.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.04m²

Çmimi mesatar 1,095.14 € /m² X 93.04 = 101,892€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 966 euro

15 vite kesti mujore : 701 euro

Metoda 2
Çmimi total: 101,892 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,567 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 71,324€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 109,758

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 54,879

50% apo ( 54,879 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,524 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,189

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 915 euro

15 vite kesti mujore : 664 euro

20 vite kesti mujore : 541 euro

​​​​​​​25 vite kesti mujore : 468 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 40,756

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,117 euro

10 vite kesti mujore : 610 euro

15 vite kesti mujore : 443 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)