TIPI 103.91

TIPI I – 103.91 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 103.91m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 142,583 132,192€

Banesa: 103.91m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 118.29m²

Çmimi mesatar 1,117.52 € /m² X 118.29 = 132,192€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,269 euro

15 vite kesti mujore : 921 euro

Metoda 2
Çmimi total: 132,192 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 39,657 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 92,534€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 142,583

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 71,291

50% apo (71,291 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,980 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,219

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,187 euro

15 vite kesti mujore : 862 euro

20 vite kesti mujore : 702 euro

25 vite kesti mujore : 608 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 52,876

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,450 euro

10 vite kesti mujore : 791 euro

15 vite kesti mujore : 574 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)