TIPI 86.63

TIPI U1 – 86.63 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Veri. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.63m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 120,119 111,456 €

Banesa: 86.63m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.01m²

Çmimi mesatar 1,103.41€ /m² X 101.01 = 111,456€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,062 euro

15 vite kesti mujore : 771 euro

Metoda 2
Çmimi total: 111,456 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,436 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 78,019€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 120,119

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 60,059

50% apo (60,059 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,668 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,145

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,001 euro

15 vite kesti mujore : 726 euro

20 vite kesti mujore : 592 euro

25 vite kesti mujore : 513 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,582

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,222 euro

10 vite kesti mujore : 667 euro

15 vite kesti mujore : 484 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)