TIPI 63.22

TIPI U1 – 63.22 - Kati Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.22m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 89,686 83,364 €

Banesa: 63.22m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 77.6m²

Çmimi mesatar 1,074.27 € /m² X 77.6 = 83,364 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 781 euro

15 vite kesti mujore : 567 euro

Metoda 2
Çmimi total: 83,364 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 25,009 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 58,354€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 89,686

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 44,843

50% apo ( 44,843 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,245 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,336

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 748 euro

15 vite kesti mujore : 543 euro

20 vite kesti mujore : 442 euro

25 vite kesti mujore : 383 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 33,345

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 914 euro

10 vite kesti mujore : 499 euro

15 vite kesti mujore : 362 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)