TIPI 59.14

TIPI U1 – 59.14 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 59.14m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 84,382 78,468 €

Banesa: 59.14m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 73.52m²

Çmimi mesatar 1,067.30 € /m² X 73.52 = 78,468 €

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 733 euro

15 vite kesti mujore : 532 euro

Metoda 2
Çmimi total: 78,468

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,540 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 54,927€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 84,382

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 42,191

50% apo ( 42,191 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,171 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,846

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 704 euro

15 vite kesti mujore : 511 euro

20 vite kesti mujore : 416 euro

​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 361 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 31,387

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 860 euro

10 vite kesti mujore : 469 euro

15 vite kesti mujore : 341 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)