TIPI 130.58

TIPI U1 – 130.58 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 130.58m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 177,254 164,196 €

Banesa: 130.58m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 144.96m²

Çmimi mesatar 1,132.69 € /m² X 144.96 = 164,196€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,588 euro

15 vite kesti mujore : 1,152 euro

Metoda 2
Çmimi total: 164,196 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 49,258 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 114,937€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 177,254

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 88,627

50% apo ( 88,627 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 2,461 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 16,419

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,474 euro

15 vite kesti mujore : 1,070 euro

20 vite kesti mujore : 871 euro

​​​​​​25 vite kesti mujore : 755 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 65,678

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,800 euro

10 vite kesti mujore : 982 euro

15 vite kesti mujore : 713 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)