TIPI 93.10

TIPI U1 – 93.10 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.10m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 128,530 119,220€

Banesa: 93.10m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 107.48m²

Çmimi mesatar 1,109.22 € /m² X 107.48 = 119,220€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,139 euro

15 vite kesti mujore : 827 euro

Metoda 2
Çmimi total: 119,220 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,766 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 83,454€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 128,530

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 64,265

50% apo ( 64,265 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,785 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,922

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,071 euro

15 vite kesti mujore : 777 euro

20 vite kesti mujore : 633 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 505 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,688

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,307 euro

10 vite kesti mujore : 714 euro

15 vite kesti mujore : 518 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)