TIPI 37.00

TIPI U1 – 37.00 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 37.00m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 55,600 51,900 €

Banesa: 37.00m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 51.00m²

Çmimi mesatar 1,017.64 € /m² X 51.00 = 51,900€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 467 euro

15 vite kesti mujore : 339 euro

Metoda 2
Çmimi total: 51,900 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 15,570 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 36,330€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 55,600

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 27,800

50% apo ( 27,800 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 772 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 5,190

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 466 euro

15 vite kesti mujore : 338 euro

20 vite kesti mujore : 275 euro

​​​​​25 vite kesti mujore : 238 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 20,760

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 569 euro

10 vite kesti mujore : 310 euro

15 vite kesti mujore : 225 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)