TIPI 78.94

TIPI U1 – 78.94 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.94m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 115,569 107,675 €

Banesa: 78.94m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.32m²

Çmimi mesatar 1,153.82 € /m² X 93.32 = 107,675

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,024 euro

15 vite kesti mujore : 743 euro

Metoda 2
Çmimi total: 107,675

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,302 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 75,372€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 115,569

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 57,784

50% apo ( 57,784 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,605 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,767

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 967 euro

15 vite kesti mujore : 702 euro

20 vite kesti mujore : 572 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 495 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 43,070

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,181 euro

10 vite kesti mujore : 644 euro

15 vite kesti mujore : 468 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)