TIPI 61.75

TIPI U1 – 61.75 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,362 75,185€

Banesa: 61.75m² + Depo ( 3m² ) = 64.75m²

Çmimi mesatar 1,161.15 € /m² X 64.75 = 75,185

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 700 euro

15 vite kesti mujore : 508 euro

Metoda 2
Çmimi total: 75,185

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,555 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 52,629€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 83,362

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 41,681

50% apo ( 41,681 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,157 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,518

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 675 euro

15 vite kesti mujore : 490 euro

20 vite kesti mujore : 399 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 346 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,074

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 824 euro

10 vite kesti mujore : 450 euro

15 vite kesti mujore : 326 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhejtor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)