TIPI 69.77

TIPI U1 – 69.77 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 69.77m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 94,189 87,212€

Banesa: 69.77m² + Depo ( 3m² ) = 72.77m²

Çmimi mesatar 1,198.46 € /m² X 72.77 = 87,212€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 820 euro

15 vite kesti mujore : 595 euro

Metoda 2
Çmimi total: 87,212€

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 26,163 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 61,048€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 94,189

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 47,094

50% apo ( 47,094 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,308 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,721

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 783 euro

15 vite kesti mujore : 568 euro

20 vite kesti mujore : 463 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 401 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,884

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 956 euro

10 vite kesti mujore : 522 euro

15 vite kesti mujore : 379 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)