TIPI 84.48

TIPI F3 – 84.48 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1 WC, 1Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.48m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,404 127,272 €

Banesa: 84.48m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.86m²

Çmimi mesatar 1,287.39 € /m² X 98.86 = 127,272€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,220 euro

15 vite kesti mujore : 885 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,727

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,142 euro

15 vite kesti mujore : 829 euro

20 vite kesti mujore : 675 euro

25 vite kesti mujore : 585 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,908

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,395 euro

10 vite kesti mujore : 791 euro

15 vite kesti mujore : 553 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)