TIPI 89.01

TIPI U1 – 89.01 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89.01m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 133,614 124,713

Banesa: 89.01m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.39m²

Çmimi mesatar 1,206.23 € /m² X 103.39 = 124,713

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,194 euro

15 vite kesti mujore : 867 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,413 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 87,299€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,471

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,120 euro

15 vite kesti mujore : 813 euro

20 vite kesti mujore : 662 euro

25 vite kesti mujore : 574 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 49,885

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,367 euro

10 vite kesti mujore : 746 euro

15 vite kesti mujore : 542 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)