TIPI 92.15

TIPI K – 92.15 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.15m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 142,617 138,010

Banesa: 92.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.53m²

Çmimi mesatar 1,295.50 € /m² X 106.53 = 138,010

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,327 euro

15 vite kesti mujore : 963 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 41,403 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 96,607€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,801

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,239 euro

15 vite kesti mujore : 900 euro

20 vite kesti mujore : 733 euro

25 vite kesti mujore : 635 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 55,240

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,513 euro

10 vite kesti mujore : 826 euro

15 vite kesti mujore : 600 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)