TIPI 57.83

TIPI U1 – 57.83 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 57.83m².  

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 89,962 84,179

Banesa: 57.83m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 72.21m²

Çmimi mesatar 1,165.75 € /m² X 72.21 = 84,179€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 790 euro

15 vite kesti mujore : 573 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 25,253 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 58,925€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,417

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 756 euro

15 vite kesti mujore : 549 euro

20 vite kesti mujore : 447 euro

25 vite kesti mujore : 387 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 33,671

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 923 euro

10 vite kesti mujore : 504 euro

15 vite kesti mujore : 366 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)