TIPI 81.24

TIPI B5 – 81.24 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rruges kryesore prej te ciles e ndan nje shirit i gjat gjelbrimit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1 WC, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.24m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 133,868 122,736 €

Banesa: 81.24m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.62m²

Çmimi mesatar 1,283.58 € /m² X 95.62 = 122,736€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,174 euro

15 vite kesti mujore : 852 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,273

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,102 euro

15 vite kesti mujore : 800 euro

20 vite kesti mujore : 651 euro

25 vite kesti mujore : 564 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 49,094

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,345 euro

10 vite kesti mujore : 734 euro

15 vite kesti mujore : 533 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)