TIPI 144.54

TIPI B58 – 144.54 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkingjeve të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi njera prej të ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 1 banjo,1 dhomë pune, 1 depo kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin dhe qasje në terasë, kjo banesë formon gjithsej 144.54m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 295,316 264,825 €

Banesa: 144.54m² + Terasa ( 52.02m² ) Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 210.94m²

Çmimi mesatar 1,255.45 € /m² X 210.94 = 264,825€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,592 euro

15 vite kesti mujore : 1,881 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 26,482

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 2,378 euro

15 vite kesti mujore : 1,726 euro

20 vite kesti mujore : 1,405 euro

25 vite kesti mujore : 1,218 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 105,930

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 2,904 euro

10 vite kesti mujore : 1,585 euro

15 vite kesti mujore : 1,150 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)