TIPI 148.46

TIPI G3 – 148.46 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 4 dhoma gjumi njëra prej së ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 2depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin po ashtu ka qasje në teras, kjo banesë formon gjithsej 148.46m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 260,722 249,232 €

Banesa: 148.46m² + Terasa ( 23.39m² ) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 186.23m²

Çmimi mesatar 1,338.30 € /m² X 186.23 = 249,232€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,436 euro

15 vite kesti mujore : 1,768 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 24,923

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 2,238 euro

15 vite kesti mujore : 1,624 euro

20 vite kesti mujore : 1,322 euro

25 vite kesti mujore : 1,147 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 99,692

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 2,733 euro

10 vite kesti mujore : 1,492 euro

15 vite kesti mujore : 1,083 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.