TIPI 55.60

TIPI D2 – 55.60 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.60m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 97,972 86,840 €

Banesa: 55.60m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.98m²

Çmimi mesatar 1,240.92 € /m² X 69.98 = 86,840€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 816 euro

15 vite kesti mujore : 592 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,684

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 779 euro

15 vite kesti mujore : 566 euro

20 vite kesti mujore : 460 euro

25 vite kesti mujore : 399 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,736

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 952 euro

10 vite kesti mujore : 519 euro

15 vite kesti mujore : 377 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)