TIPI 84.50

TIPI C6 – 84.50 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Veri - Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1Wc, 1 Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,432 127,300 €

Banesa: 84.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.88m²

Çmimi mesatar 1,287.41 € /m² X 98.88 = 127,300€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,220 euro

15 vite kesti mujore : 885 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,730

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,143 euro

15 vite kesti mujore : 829 euro

20 vite kesti mujore : 675 euro

25 vite kesti mujore : 585 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,920

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,395 euro

10 vite kesti mujore : 762 euro

15 vite kesti mujore : 553 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)