TIPI 78.81

TIPI U1 – 78.81 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 Wc, 1 Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.81m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,466 119,334 €

Banesa: 78.81m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.19m²

Çmimi mesatar 1,280.54 € /m² X 93.19 = 119,334

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,157 euro

15 vite kesti mujore : 845 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,933

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,071 euro

15 vite kesti mujore : 777 euro

20 vite kesti mujore : 699 euro

25 vite kesti mujore : 549 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,733

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,308 euro

10 vite kesti mujore : 714 euro

15 vite kesti mujore : 518 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)