TIPI 87.69

TIPI B11 – 87.69 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,1 Wc, 1 Depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.69m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 142,898 131,766 €

Banesa: 87.69m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.07m²

Çmimi mesatar 1,290.93 € /m² X 102.07 = 131,766

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,282 euro

15 vite kesti mujore : 937 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,176

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,183 euro

15 vite kesti mujore : 858 euro

20 vite kesti mujore : 699 euro

25 vite kesti mujore : 606 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 52,706

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,444 euro

10 vite kesti mujore : 788 euro

15 vite kesti mujore : 572 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)