TIPI 42.47

TIPI G1 – 42.47 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, një dhomë gjumi dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 42.47m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 16.37m²
Dhoma e gjumit  - 9.06m²

Banjo  - 2.76m²

Ballkoni - 3.12m²
Koridori - 4m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 42,427 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 8,484
Ndërsa 20% apo 8,484 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 353 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 269 euro

15 vite kesti mujore : 201 euro

20 vite kesti mujore : 167 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)