TIPI 113.16

TIPI U1 – 113.16- Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindje & Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 34.08m²

Banjo  - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 13.12m²
Dhoma e fjetjes - 17.08m²
Dhoma e fjetjes - 11.76m²

Ballkoni - 4.13m²
Tualeti - 2.32m²
Koridori - 10.94m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1
Për metër katror: Nga 999 / m² në 950 € / m²

Total: 107,502 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,500
Ndërsa 20% apo 21,500 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 895 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 683 euro

15 vite kesti mujore : 509 euro

20 vite kesti mujore : 425 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)