TIPI 49.19

TIPI B6 – 49.19 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 49.19m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 19.40m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 9.78m²

Ballkoni - 3.41m²
Koridori - 3.77m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 49,140 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,828
Ndërsa 20% apo 9,828 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me k
ëste për 24 muaj nga 409 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!
P
ërmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 312 euro

15 vite kesti mujore : 233 euro

20 vite kesti mujore : 194 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.
Metoda 3
Nga 1150 / m² në 1050 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)