TIPI B – 94.54

TIPI A – 94.54 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.54m².

 

Sipërfaqja e banesës është:
 

Banesa 2 dhoma fjetjes
Qëndrimi ditor & Kuzhina - 32.33m²

Banjo -  4.06m²
WC -  1.50m²

Dhoma e fjetjes - 10.99m²

Dhoma e fjetjes - 13.04m²

Koridori - 11.01m²
Ballkoni - 8.09m²

---

Banesa 3 dhoma fjetjes
Qëndrimi ditor & Kuzhina - 26.03m²

Banjo -  4.06m²
WC -  1.48m²

Dhoma e fjetjes - 8.23m²

Dhoma e fjetjes - 10.99m²
Dhoma e fjetjes - 13.04m²

Koridori - 11.01m²
Ballkoni - 5.97m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 82,249 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,449

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 697

15 vite kësti mujore: 520

20 vite kësti mujore: 433

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)