TIPI Z – 124.12

TIPI B – 124.12 - Kati i tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, 1 depo kuzhinën e ndarër nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 124.12m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi ditor & Kuzhina - 32.63m²

Koridori - 16.99m²

Banjo 1 -  3.99m²

Banjo 2 -  4.01m²

WC - 4.00m²

Depo - 2.07m²

Dhoma e fjetjes - 14.67m²

Dhoma e fjetjes - 12.86m²

Dhoma e fjetjes - 13.70m²

Ballkoni - 3.38m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 / m²

Total: 107,984 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 21,596

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 937

15 vite kësti mujore: 705

20 vite kësti mujore: 594

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)