TIPI H – 88.15

TIPI B – 88.15 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës & Kuzhina - 31.95m²

Banjo -  4.43m²

Tualeti - 2.09m²

Dhoma e fjetjes - 13.54m²

Dhoma e fjetjes - 10.78m²

Ballkoni - 4.31m²
Koridori - 8.46m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 899 € / m²

Total: 79,246 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 15,849

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 672

15 vite kësti mujore: 501

20 vite kësti mujore: 418

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)