TIPI 116.54

TIPI C05 – 116.54 - Kati iKatërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë parkingjet e objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 2 banjo, utiliti dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 116.54m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 183,810 172,156

Banesa: 116.54m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 131.01m²

Çmimi mesatar 1,314.06 € /m² X 131.01 = 172,156€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,667 euro

15 vite kesti mujore : 1,210 euro

Metoda 2

Çmimi total: 172,156€
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 51,646 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 120,509€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 17,215

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,546 euro

15 vite kesti mujore : 1,122 euro

20 vite kesti mujore : 914 euro

25 vite kesti mujore : 792 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 68,862

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,888 euro

10 vite kesti mujore : 1,031 euro

15 vite kesti mujore : 781 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)