TIPI 74.99

TIPI C01 – 74.99 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë parkingjet e objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 74.99m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 113,986 106,487

Banesa: 74.99m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 89.46m²

Çmimi mesatar 1,190.33 € /m² X 89.46 = 106,487€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,102 euro

15 vite kesti mujore : 805 euro

Metoda 2

Çmimi total: 113,986
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,195 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 79,790€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,648

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 956 euro

15 vite kesti mujore : 694 euro

20 vite kesti mujore : 565 euro

25 vite kesti mujore : 490 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 42,594

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,168 euro

10 vite kesti mujore : 637 euro

15 vite kesti mujore : 463 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)