TIPI 74.99

TIPI C01 – 74.99 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë parkingjet e objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 74.99m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor - 24.80m²

Kuzhina  - 4.37m²

Dhoma e fjetjes - 10.14m²
Dhoma e fjetjes - 14.79m²

Ballkoni - 3.80m²
Koridori - 1.59m²
Banjo - 3.85m²
Garazha - 11.47 deri 12.48 m²
Depo - 2 deri 6m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 125,244 113,986

Banesa: 74.99m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 89.46m²

Çmimi mesatar 1,274.15 € /m² X 89.46 = 113,986€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,102 euro

15 vite kesti mujore : 805 euro

Metoda 2

Çmimi total: 113,986
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,195 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 79,790€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,398

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,024 euro

15 vite kesti mujore : 743 euro

20 vite kesti mujore : 605 euro

25 vite kesti mujore : 524 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 45,594

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,250 euro

10 vite kesti mujore : 682 euro

15 vite kesti mujore : 495 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)