TIPET

TIPET E BANESAVE
TIPI A – 97.01 C/23
> TIPI A – 97.01 C/23

5 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet:
KATI 9 – Cmimi 799Euro /m²

Banesa e re, super e përshtatshme për banim, me ofertën më të mirë në treg.
Banesa është tridhomshe (apo dydhomë gjumi dhe qëndrimi ditor së bashku me kuzhinë).
Banesa ka sipërfaqe prej 97.01 m² në qytet të Prishtinës, në Lagjen Mat.
Çmimi i rregullt është 799 €/m² në katin 9 dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 77,510.99 €.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (15,502.20 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 62,008.79 euro, të cilën shumë e paguani si me posht:
-Këste mujore prej 685 euro për 120 muaj apo 10 Vite
-Këste mujore prej 519 euro për 180 muaj apo 15 Vite
-Këste mujore prej 440 euro për 240 muaj apo 20 Vite

Objekti është i pajisur me :
– Leje ndërtimore.
– 2 Anshensor modern ku qasja është me kartela, Pozhegu Brothers implementon programin e mirëmbajtjes.
– Sipërfaqe gjelbëruse 40%.
– Lodra për fëmijë.
– Parking makinash Brenda objektit në 2 kate nëntokesore dhe jashtë objektit.
– Izolum me fasadë termike me tulla të kuqe që ndikojnë direct në ruajtjen e energjisë.
– Dyshemeja e shtruar me laminat Gjerman 12 mm kualitativë.
– Izolim me dritate gjermane te prodhimit Schüko me 3 ura termike, 2 gumica për izolim akustik dhe termoizolim, dritaret kan xhama të standartit europian Low E.
– Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrante.
– Sistem I integruar I TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.
– Sistem I integruar për internet në secilën banes dhe dhomë.
– Ventilim ajëri në kuzhine dhe banjo.
– Oxhaqe për nxemje tradicionale.
– Nxemje qendrore me termokos apo lokale për objekte.
– Depo nëntokësore 2 deri në 6 m2.
– Dyer të blinduara çeliku me system automatic të mbylljes.
– Shteg biçikletash.
– Aplikojm masa sigurie për mbrojtjen e shëndetit të fëmijeve si në ballkone, lodra dhe koridore.
– Pozhegu Brothers aplikon projektin e mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta, perms marrëveshjen për mirëmbajtjen me secilin banorë.
– Pllaka modern të kualitetit Italian apo Spanjoll
Struktura statike e nërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjis me të avancuar të kohës “Dimensionim I Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për periudhë të përsëritjes-kthimit 475vjet, përkatësisht për termite me intezitet I=IX sipas MSK apo magnitude M=7 supas shkallës së Gutenbergut dhe Rihteri(referuar nga eng. Rexhep Salihu)

Author:

Facebook