TIPET

TIPET E BANESAVE
A4 – TIPI A – 74.69
> A4 – TIPI A – 74.69

27 June 2017

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katin:

KATI 7 – Cmimi 749Euro /m2

Banesa e re, super e përshtatshme për banim, me ofertën më të mirë në treg.
Banes është tridhomëshe (apo dydhoma gjumi dhe qëndrimi ditor së bashku me kuzhinë).
Për vetëm 325 Euro në muaj, mund të bëhet e juaja banesa me sipërfaqe 74.69 metër/katror në qytet të Prishtinës, në Lagjën e Mati.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (11,188 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 44,754 euro, të cilën shumë e paguani me këste mujore prej 325 euro për 240 muaj.

Çmimi i rregullt është 749 €/m2 dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 55,942 €.

image-0-02-05-22368377ce2c63c8dcbd485b108559eef214df8759735cf5ec47bb7dee6c1724-V

Author:

Facebook